Kyckling

Kycklingköttbullar i paneng curry

Heeej! Ibland tar jag genvägar i köket, och denna gång köpte jag Icas paneng curry grytbas kokte upp och kycklingköttbullarna som fick småputtra i såsen tills de blev klara.Vill du kan du göra dem som vanliga köttbullar. Vi hade ris till men
ännu godare hade det varit med smör & vitlöksfrästa nudlar med purjolök, sesamolja, salt & svartpeppar♥

 
Detta behöver du till 3 personer
 
1 burk 400 ml  paneng curry grytbas ( finns i asiatiska hyllan i affären )
500 gr kycklingfärs
1/2 tsk salt & svartpeppar
 
Gör så här
Blanda färsen med salt, blanda och forma till små bollar. Koka upp grytbasen och lägg i kycklingköttbullarna. Låt dem puttra i ca 7 minuter ( berende på storlek ) Servera med ris eller nudlarna ↑ och toppa med lite chiliflakes och hackad persilja.
 
Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.