pasta, ris & potatis

Pasta Arrabiata

IMG_3010

Älskar denna pastarätt. Så himla gott och enkelt. Riven parmesan på toppen eller kanske smulad fetaost på denna lite heta pastan, mums!

2 personer ca 20 minuter Kokt pasta till 2 personer 1 skvätt olja 1 burk finkrossade tomater ( Mutti) 3 msk finhackad lök 4 finhackade vitlöksklyftor 1 tsk lantbuljong ( Renée Voltaire) 1 tsk chiliflakes 1/2 tsk salt nymalen svartpeppar   gör så här Fräs löken en stund i oljan, den ska inte få färg. Tillsätt chiliflakes och vitlök rör runt. Tillsätt de krossade tomaterna, lantbuljongen, salt och peppar. Låt såsen stå och småputtra ca 7-8 minuter på svag värme. Vänd ner den kokta pastan i tomatsåsen. Rör om så allt blandar sig. Lägg upp pastan på tallrikar och smula över fetaost eller massa riven parmesan och nymalen svartpeppar <3 IMG_3014 IMG_2993 Fick hem en underbar box från chefsbox.se Tack <3 En stor del av innehållet blev till denna goda pastarätt. Vill du veta mer om boxen som är en lyxig prenumerationsbox läs mer på chefsbox.se. Kram Jeanette    

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.