frukost,  LCHF

Creamcheese plättor

inlägget innehåller reklamlänkar
Älskar plättor och gillar lite nyttigare alternativ. När plåtmagen är ett minne blott så gör jag en hel del som är lågkolhydratsvänligt/ lchf,  tex plättor och våfflor. Första gångerna var jag inte så imponerad av konsistenserna men nu älskar jag det och äter det ofta och med gott samvete ☺ Här kommer ett superenkelt recept med endast två ingredienser, supersmidigt och gott! Tillbehören kan man ju variera hursomhelst 😉 I senaste Smakbox låg där en kupong där man fick 6 gratis musli i portionsförpackningar och olika smaker en av dem ser ni här på bilden.
Vill du beställa och blanda din egen musli eller köpa färdiga blandningar i alla de smaker kan du gå in här .
Och om du vill starta en penumeration på Smakbox får du 20% rabatt på första boxen men koden JEANETTE samt en lyxig rapsolja från Gunnarhögs gård. Värdet på boxen är 430kr ordinarie pris är 199kr och 20% av på första boxen, samt att det är fraktfritt. Läs mer på Smakbox hemsida <3
Creamcheese plättor
2 eko ägg
1/2 dl naturell cream ceese
valfritt fett att steka i
Gör så här
Lägg ingredienserna i en bringare eller skål med högre kanter.
Lägg i ingredienserna och kör med en stavmixer tills smeten är jämn och fluffig.
Hetta upp en stekpanna och tillsätt fettet.
Häll smeten i pannan i valfri storlek. Jag tog ett halvdecilitermått som jag fyllde och hällde i.
Det blev 6 lite större plättor.
Stek tills ytan stelnat och vänd sedan. Stek gyllene på båda sidor.
Servera med
Tex vaniljkvarg, musli, kardemumma, mango och jordgubbar. Mums!

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.