pasta, ris & potatis,  pastasås

Bucatini med krämig tre ostar pastasås

Hej hej

Idag gjorde jag pasta till lunch och smaksatte pastasåsen med pastakrydda Three cheese från Borgeby klick. Vi bor relativt nära och svänger in ibland och fyller på kryddförrådet. De har massor av goda kryddblandningar och väldigt prisvänliga. Hoppas du får tag i kryddorna, enkelt sätt att få till goda smaker 😉 Pastan jag valde är ihålig och extragod då såsen letar sig in i pastan 🙂 Lunchen blev en favorit hos Sebastian som jag tror kommer laga till hans flickvän inom kort 😉 Ha en fin dag kram <3

Du behöver

pasta till fyra

olivolja att steka i och lite till pastan

1 paket valfritt bacon skuret i mindre bitar

4 1/2 dl grädde

1/2 ask naturell philadelphia färskost

grovmalen svartpeppar efter smak

1 1/2 msk pastakrydda three chesses

Gör så här

Stek bacon i olivolja tills det är lite krispigt. Peppra och tillsätt grädde & philadelphia och pastakryddan. Låt såsen småputtra tills den tjocknar något. Rör om då och då. Servera på momangen. Smaklig spis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.