smörstekt bröd med skagenröra
En förrätt som aldrig någonsin går att tröttna på. Enkel och ljuvlig, den tillsammans med en god prosecco firade vi 24 år tillsammans <3
skagenröra till 4 snittar
4 vita brödskivor
1 ordentlig klick smör
1 dl Hellmann´s majonäs
1,5 dl avrunna handskalade räkor på burk
lite salt
1 krm svartpeppar
skal från 1 liten citron
ca 2 msk hackad färsk dill
dekoration
citronskivor & färsk dill
gör så här
Låt räkorna rinna av ordentligt. Blanda sedan alla ingredienser och ställ in i kylen. Skär bort kanterna på brödet och dela brödskivorna på diagonalen. Hetta upp en stekpanna, lägg i smöret. När smöret smält steker du brödskivorna tills de fått en vacker gyllene färg. Låt de svalna något på ett galler, klicka på skagenröran och dekorera med en citronskiva och en dillvippa.
Kram 🙂