gratäng,  Kyckling,  LCHF

Kycklinggratäng med Boursin

Ett supergott recept i samarbete med @smakbox och @boursin_sverige

Något till vardagen eller helgmat servera med ris och sallad enjoy fina ni❤️

Smör att steka i
3-4 kycklingfiléer delade på hälften
1 pkt Boursin Black pepper färskost
4 dl vispgrädde
1 1/2 msk tamari soja
1 msk kalvfond
Torkad blötlagda hackade Karljohan svamp 20 gram
1 fint fint hackad vitlök
Salt & svartpeppar

Ugn 200° 20 minuter

Gör så här

Hetta upp en stekpanna med smör
Stek kycklingen salta i peppra, de ska få en fin färg
Lägg över på ett fat
Fräs svampen salta och peppra lite, tillsätt vitlöken och låt det fräsa Vitlöken ska inte bli bränd
Tillsätt  Boursin färskost, grädde, kalvfond och  tamari soja
Blanda samman allt och låt det puttra samman
Smaka av
Lägg kycklingen i en ugnssäker form, häll över såsen och sätt in I ugnen 15-20 minuter

❤️

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.