frukost

Måndagsfrukost

IMG_8283

Gokväll 🙂 Igår kväll förberedde jag en chiapudding till dagens frukost. Blev så inspirerad av frukostbuffén på hotellet i helgen ( vilket drömmigt jobb det måste vara 😉 Chiafrön är trots sin storlek sprängfyllda med nyttigheter så en liten chiapudding någon gång under dagen är både gott och bra för dig <3 Vi kan ju påverka vårt immunförsvar till viss del och själv vill jag må så bra jag kan. En balans mellan bra och ibland lite sämre val gällande kost och träning är helt okej. Äntligen kommit igång med träningen igen efter förkylningar och resor och visst mår man bättre i både kropp & själ.

Må så gott och ta hand om dig ♥

chiapudding

ca 1/2 dl frysta blåbär

1 dl creamy vanilla soygurt ( ta du vilken yoghurt du vill )

1 msk chiafrön

hackade valnötter att toppa med

gör såhär

Lägg blåbären i botten av en liten burk eller ett glas, blanda soygurt med chiafrön. Häll blandningen över blåbären. Täck med lock eller plastfolie och sätt in i kylen över natten. Toppa innan servering med hackade valnötter.

IMG_8280 IMG_8281 IMG_8266

Måste också visa mannens farsdags present ↑ den doftar väääldigt gott 🙂 Julklappstips kanske 😉

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.