skönhet

God morgon!

IMG_9212

Fredag igen, har en välbehövlig semester och tar varje dag som den kommer. Har varit fullkomligt slut som artist och det har varit tungt en period. Men att nu under ledigheten kunna träna vilket är ju det bästa för kropp o själ, att inte behöva skynda att kunna laga mat i lugn och ro, fotografera och göra de där småtripperna tillsammans med de bästa♥ Att handla inom rimliga gränser gör mig xtra glad, för visst blir man glad 😉

Lite nytt smink har jag köpt på Åhléns på Södergatan i Malmö, där arbetade min pappa som dekoratör för många år sedan han var den bästa! Ni kan tro att jag saknar honom. Det är en speciell känsla att gå in där, ser liksom framför mig tiden han var där och jag hängde med honom till hans arbetsrum och var med när han fixade i skyltfönsterna. Knasigt kanske.

Minnen ♥

I alla fall fick jag hjälp att hitta nytt rouge och en ny ögonskugga av tjejen som arbetade på M A C på Åhléns, rougen heter warm soul och den är så fantastiskt fin! Ögonskuggan heter expensive pink och är extra fin om du har blå ögon;)

Nä nu ska jag dricka upp kaffet och köra till träningen, må så gott Kram Jeanette

4 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.