Uncategorized

Jordgubbsshake

IMG_1701 Hej hej! Vilket härligt väder, sol och lite värme ♥ det är en magisk tid nu och så efterlängtad 🙂 Blir lite sugen på glassiga shakes i alla dess former, blir du också det ? 😉 Här kommer ett enkelt tips på en laktosfri ( såklart kan du ta vilken glass och grädde du önskar ) jordgubbsshake med frysta jordgubbar och fluffig grädde:) Hoppas du gillar den! Må så gott Kram Jeanette Detta behövs till ett stort glas 150 gr halvtinade frysta jordgubbar 2 msk outspädd jordgubbssaft 2 dl vanilj/ jordgubbsglass 1/2 dl mjölk topping 1 dl vispgrädde sötning efter smak vaniljpulver efter smak färsk jordgubbe Gör så här Vispa grädde, vanilj och sötning fluffig. Mixa samman ingredienserna till shaken. Häll över i ett glas och toppa med grädde. IMG_1702  

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.