dressing & röror

Nylanserad romsås

i samarbete med Smakbox och Eriks såser

Hej hej i höstrusket eller höstmystiden 🙂 Häromdagen fick jag hem en härlig matpåse med Erik Lallerstedts nylanserade romsås. I påsen fanns också en massa rotfrukter och färsk lax. Allt komplett till en härlig måltid. Rotfrukterna rostade jag i ugnen tillsammans med olja salt peppar rosmarin och vitlökspulver. Laxen ugnsbakades också med olivolja japansk soja salt & peppar. I ärlighetens namn skulle jag stekt laxen istället, mycket godare då smakar den inte så mycket.. lax 😉 Romsåsen är väldigt god, bra att ha hemma när suget smyger på och du inte har ingredienserna hemma till att göra en egen 😉

Ha en riktigt skön o mysig helg kram JeanetteDSC02478DSC02474DSC02475

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.