Kyckling

Ajvar&feta kycklinggratäng

IMG_2812 Heej!  Hoppas du mår bra! Denna gratängen blev himla god så jag gjorde den två dar i rad haha 🙂 Älskar gratänger, hoppas du också gillar den! Kram Jeanette   Till 4 personer behöver du: 4 minutfiléer en skvätt soja svartpeppar och kanske liiite salt en klick smör att steka i 1 tsk Herbamere ( örtsalt) svartpeppar 1 pkt fetaost 4 dl vispgrädde 1 dl mild ajvar ( Mama´s är absolut godast finns på tex Willys ) svartpeppar 2 tsk oregano Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Bryn kycklingfiléerna i smör, tillsätt soja & peppra. Stek kycklingen tills den fått en vacker färg. Lägg dem i en ugnssäker form. Smula sönder fetaosten över kycklingen. Blanda grädde, ajvar, oregano, örtsalt & peppar och häll över kycklingen. Sätt in i ugnen 20 minuter och servera med en sallad och tex ris.IMG_2814          

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.