baka

Räkmacka

Heej!
Fredagen startade med paket, ballonger, tårta och sång för Bella som fyllde 17 år ❤ Hon önskade en Plopptårta och så blev det. Tror nog att jag ska gå en tårtkurs för jag är så himla kass på att dekorera haha✌ Men fyllningen blev så god, vaniljmousse och ploppfluff spacklad med grädde och toppad med plopp, gelehallon physsalis.
På kvällen åkte hon iväg och firade med sina kompisar och jag och mannen åt räkmacka utan bröd och delade en flaska Prosecco. Jag hade krispsallad, massa räkor, majonäs, ägg, dill, vindruvor, riven parmesan, citron, svartpeppar, gurka och lite silverlök på. Enkelt och himla gott.
Idag blir det grillad urbenad hel kyckling, beasås bakad sötpotatis rödvinssky och sallad tror jag till kvällsmat. Äntligen hittade jag kycklingen på Ica Maxi Råå har letat och letat 😉
Ha en riktigt fin helg Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.