kötträtter,  Uncategorized

Naturligt kött och Mexikanska biffar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej hej, hoppas du mår bra!

Naturligt kött Micke kom för en tid sedan med en fantastisk låda med kyckling, kött och de godaste pommes frites från Green Fries. I lådan låg en fläskfilé och gissa om jag blev glad! Ääääntligen kunde jag laga de urgoda Mexikanska biffarna min mamma gjorde och som jag lagat mååånga gånger.

Blev så glad när jag när jag fick kontakt med Naturligt kött KLICKA HÄR , de månar om djuren och samarbetar med de mindre Krav/ ekologiska gårdarna där djuren lever ett fantastiskt liv och där de tas omhand med varsamma händer. In och kika de har flera olika samarbetspartners och mycket att välja på.

Mexikanska biffar

1 fläskfilé

smör att steka i

salt & svartpeppar

3 dl grädde

1 kött & grönsaksbuljong

( eller 1/2 grönsaksbuljong och 1/2 köttbuljong )

1 dl vitt vin

1 pressad vitlöksklyfta

1 msk tomatpuré

1/2 -1 msk torkad dragon

1 1/2 dl vatten

redning, ca 1 1/2 msk mjöl blandat med lite vatten

2 krm chilipeppar

1/2 liten ask fryst gräslök

Gör så här

Skiva fläskfilén i 1 cm tjocka skivor, salta & peppra bryn dem på båda sidor. Tillsätt tomatpuré häll i grädde, vin, vatten, smula ner buljongtärningen i med dragon, chilipeppar och pressa i vitlöken. Rör om. Blanda redningen och tillsätt lite pö om pö tills du får önskad tjocklek på såsen. Låt allt puttra ca 10 minuter. Precis innan du ska servera rör du i gräslöken. Smaka av med salt & svartpeppar. Låt det puttra en liten stund.

Servera med ris och sallad. Hoppas du gillar detta! Kram

Förresten vill jag tipsa om SMAKBOX klick, Just nu får du 50% rabatt på första boxen samt tre extra produkter värda 130 kronor! Använd koden JEANETTE

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.