baka

Himmelska mintchoklad tryfflar

Heeej ♥ Gillar verkligen det där operfekta. Att rulla den där kylskåpskalla tryffeln till en något sånär rund liten boll. Suck,, men när den sedan rullat runt i skålen med florsocker så blir den sådär operfekt vacker 🙂

IMG_8536

Visst är de fina, och så fantastiskt goda♥

Önskar dig en underbar dag

Kram ♥

himmelska mintchoklad tryfflar

ca 15 st ( beroende på vilken storlek du vill ha)

 

1 dl vispgrädde

200 gr Marabou mörk chokladkaka

1/2 msk smör

14 st After Eight choklad (mintplattor)

florsocker att rulla chokladen i

gör såhär

Hacka chokladkakan fint gärna i en matberedare. Dela mintplattorna i mindre bitar. Lägg all choklad i en skål. Koka upp vispgrädden och häll den över chokladen. Tillsätt smöret. Rör tills chokladen smält och du fått en slät chokladkräm. Ställ in i kylen och låt den stelna ca 6 timmar eller över natten ( det gjorde jag). Rulla till kulor i valfri storlek och rulla dem sedan i florsocker. Förvara i kylen.

IMG_8537IMG_8523IMG_8525 - kopia    

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.