potatis

Potatissallad

IMG_2264 (1) Gomorron! I samarbete med Skånemejerier har jag gjort en potatissallad som passar bra till sommarens grillningar eller att ta med på picnicen. Älskar potatissallad i alla dess former men dessa med creme fraiche o majjo är extra goda:) Ha en fin dag Kram Jeanette♥ Potatissallad ca 10 kalla kokta nypotatisar 1 1/2 dl creme fraiche 1 krm ättika 1 krm vatten 1/2 tsk senap salt & rejält med grovmalen svartpeppar 1 tsk socker 4 msk majonäs skivad salladslök ca 5 stycken+ lite extra till servering Gör så här Skiva potatisen. Blanda samman alla ingredienserna till potatissalladen, blanda ner potatisen försiktigt. Smaka av med salt & peppar. Låt stå i kylen några timmar innan servering. Toppa potatissalladen med lite mer skivad salladslök.    

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.