småplock

Sommar sommar<3

Viiiilka alldeles ljuvliga dagar vi har 🙂 Varmt som attan, vill helst ligga i skuggan vid havet och tiden den bara springer iväg, skolavslutningar runt hörnet och semestern är här rätt vad det är 🙂 Vi hade en lite picnic här, i samarbete med Skånemejerier. Det blev en härlig sallad, marinerade kycklingspett, en vitlökssås och bruschetta. Enkelt ska det vara och snabbt ska det gå, vill ju knappt vara inne nu och iiiinte i köket hehe:) Ha en fin kväll kram Jeanette♥
Bruschetta
baguette skuren i skivor olivolja och smör att steka i pressad vitlök
Topping
buffelmozzarella goda söta tomater marinerad kronärtsskocka hackad basilika flingsalt & svartpeppar olivolja provencaliska örter( kockens torkade tex)
Gör så här
Hetta upp en stekpanna, häll i oljan och lägg i smöret. När smöret smält lägg i bröden. Stek gyllene, tillsätt vitlöken strax innan du tar upp dem. Låt brödskivorna svalnalite och lägg på skivad mozzarella, kronärtsskocka, strö över basilikan, ringla över olivoljan, salta & peppra och strö över lite av de torkade örterna. Servera genast.IMG_2208 (1)  

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.