samarbete

Snyggväska och rabattkod

Hej hej! Ja april bjuder verkligen på blandat väder 😉 I morse var det 2 plus grader + och snöade brrrr;) Nåväl vi hoppas att det vänder snart igen! Nu till något mycket trevligare, jag har ett samarbete med Gaston Luga som är ett svenskt designmärke. De tillverkar ryggsäckar av veganskt läder med en skandinaviskt minimalistisk design. Så snygga och funktionella!  Jag har nu en trevlig rabattkod till er, med koden JEANETTES15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet  och när ni betäller får ni en fin tygpåse på köper värde 329 kronor <3 
Ha en fin helg Kram Jeanette
 

 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.