tillbehör

kotletter med pepparsmör

Gomorron☺
Ett gott pepparsmör, gratinerade haricot verts, stekt svamp och sallad till kotletten var allt som behövdes till kvällsmat. Köpte ett fint stekbläck på cervera härom dagen som jag gratinerade haricot vertsen på. Ett tips 😉 Ha en skön söndag kram
 
 
Pepparsmör
150 gr rumstempererat smör
1 pressad vitlöksklyfta
3/4 msk five peppers (i kvarn från samta maria)
lite salt
Vispa samman alla ingredienserna, servera det rumstempererat.
 
 
 
Gratinerade haricot verts
1 pkt färska haricot verts
i pressad vitlöksklyfta
salt & svartpeppar
olivolja
riven parmesan
 
Skölj och torka haricot vertsen ochskär av ändarna. Blanda med olivolja. salt & peppar. Lägg ut på en rad på en plåt. Strö över rejält med parmesan och gratinera ca 20 minuter på 225°.
 
 
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.