LCHF

plättor med färskost och en födelsedagsgris

Hej hej, här har det varit kalas för vår fantastiska Basse som fyllt 19 år♥ Favorit tårtan Budapest var given såsom restaurangbesök på kvällen☺
Nu till dagens frukost, jag fullkomligt älskar sötsaker i alla dess former, men kan liksom inte sluta äta och har väl kommit till den åldern när hormonerna lever sitt eget liv 😉 Inte mycket som står rätt till nu känns det som! SÅ jag gjorde glutenfria plättor med mindre kolhydrater och mer fett. Passar mig perfekt eftersom jag verkligen blir mätt. Jag skulle såklart önska att det var annorlunda men nu är det som det är verkar det som 😉  Plättorna blev supergoda och anledningen till färskosten är att kylen ekar tom och det var vad som fanns. Hoppas du gillar dem, blev väldigt många små plättar av smeten. Ha en härlig ny vecka kram <3

 
 
plättor med färskost
3 ägg
150 gr färskost
2 msk mandelmjöl
ca 1/2 krm salt
1 krm vaniljpulver
1 tsk bakpulver
 
Mixa samman alla ingredienser, låt stå en stund. Hetta upp en stekpanna, lägg i en klick smör och stek plättorna. Servera med vispad kokosgrädde smaksatt med vanilj och valfri sötning eller vispad grädde. Jag har alltid frysta ekologiska hallon hemma så det tog jag och passionsfrukt.

 

 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.