dressing & röror

Sugen på guacamole?

Heeej,
Kan bli sådär himla sugen på guacamole, det är min favoritdippa och passar till så mycket! Här kommer dagens recept☺ Hoppas du gillar den kram!
 
 
 
Detta behöver du till ca 2-4 personer
 
2 mogna avocado
3 romanticatomater
1 msk citronsaft
2 krm salt
lite nymalen svartpeppar
1 vitlöksklyfta
lite färsk persilja
 
 
 
Jag använde min mixer men det behövver du inte. Jag la i vitlöken först och mixade den i små bitar. Därefter la jag i avokado, citron och salt. Pulsade ett par gånger tills det blev i mindre bitar. I med tomater och persilja. Mixade allt tills det nästan blev geggigt. Jag gillar när det ärlite bitar i men det är ju en smaksak. Du kan annars finhacka tomaterna, mosa avocodo med en potatisstöt, pressa vitlöken, finhacka persilja och blanda alltsammans med citron salt och peppar.
Smaklig spis♥
 
 
 
ikväll mös Sebastian och jag med massa gott från MAX framför tv:n
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.