sallad

Pastasalladen

Hej hej! Hoppas ni haft en underbar Midsommarhelg 🙂 Vilket fantastiskt väder det blev, dagen startade med lite regn men varmt och skönt och sedan uppehåll. Så härligt att kunna sitta ute 🙂 Räktårtan jag gjorde till förrätt blev såå god och receptet lägger jag upp imorgon och det måste ni prova. Nu blir det istället ett tips på vad du kan ha i din pastasallad som är perfekt att ha med i picnic korgen men också som en lunch eller kvällsmat. För att göra det så enkelt som möjligt köper du en färdig grillad kyckling och färdig vinegrett på flaska eller i pulverform som du blandar med vatten och olja tex Italiensk från Knorr. Kram

  • 1 grillad kyckling delad i munsbitar
  • ruccola
  • grillad inlagd paprika i strimlor tex Zeta
  • inlagd grillad kronärtskocka tex Fontana
  • minimozarella eller feta/ salladsost
  • kokt ej kall valfri pasta
  • rödlök i tunna båtar
  • oliver
  • rostade salta pumpakärnor
  • salt & svartpeppar

Blanda samman alla ingredienserna utom saltet. Vid servering blanda ihop med dressing och lite salt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.