Pastasalladen
Hej hej! Hoppas ni haft en underbar Midsommarhelg 🙂 Vilket fantastiskt väder det blev, dagen startade med lite regn men varmt och skönt och sedan uppehåll. Så härligt att kunna sitta ute 🙂 Räktårtan jag gjorde till förrätt blev såå god och receptet lägger jag upp imorgon och det måste ni prova. Nu blir det istället ett tips på vad du kan ha i din pastasallad som är perfekt att ha med i picnic korgen men också som en lunch eller kvällsmat. För att göra det så enkelt som möjligt köper du en färdig grillad kyckling och färdig vinegrett på flaska eller i pulverform som du blandar med vatten och olja tex Italiensk från Knorr. Kram
- 1 grillad kyckling delad i munsbitar
- ruccola
- grillad inlagd paprika i strimlor tex Zeta
- inlagd grillad kronärtskocka tex Fontana
- minimozarella eller feta/ salladsost
- kokt ej kall valfri pasta
- rödlök i tunna båtar
- oliver
- rostade salta pumpakärnor
- salt & svartpeppar
Blanda samman alla ingredienserna utom saltet. Vid servering blanda ihop med dressing och lite salt.