sallad

Den grekiska salladen

Hej hej,

Denna salladen är ju väldigt somrig. Jag gillar inte Feta ost så jag tar salladsost istället 😉 Tänk att det är midsommar imorgon! Tiden har bara swishat förbi. Semester ! Vi tänkte att vi skulle ta oss runt i Skåne med bil och kanske vi köper sommarbiljetten och man kan då åka tåg och buss i hela Skåne för 699 kr/ person i två månader. Tror ju att det sistnämnda inte är det smartaste. Vi vill varken bli sjuka och absolut inte belasta sjukvården. Tungt har det varit innan coranan och så kom det här.. Tillbaka till midsommar, jag har förberett jordgubbspannacotta till efterrätt som ska toppas med vitchoklad ganache, jordgubbar & citronmeliss. Ska även göra en räk och laxcheesecake det är liksom vår tradition när det är påsk midsommar och jul 😉

Kram

Grekisk sallad

  • kalamatioliver
  • rödlök skuren i tunna båtar
  • grovt skuren gurka
  • grovt skuren paprika
  • fetaost eller salladsost
  • hackad basilika
  • olivolja
  • salt & svartpeppar

Blanda samman allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.