frukost

En alldeles perfekt frukost

Hej hej!

Frukosten vill jag ha både god och full med nyttigheter. Dessa bananpannkakor har ju allt 😉 Sebastian köpte ett plättjärn till mig så nu kan jag äntligen göra runda små plättor:) Lite goda tillbehör till som valnötter, Arlas vaniljkvarg ( bästa ) och hallon 🙂 Såå gott.

Detta behöver du till 2-3 portioner

  • smör att steka i ( eller valfritt fett )
  • 2 mogna mosade bananer
  • 4 ägg ( gärna eko eller frigående utomhus
  • lite salt
  • malen kardemumma om du gillar

Gör så här

Vispa upp äggen med en gaffel, tillsätt bananmoset, salt & eventuellt kardemumma. ( Jag köper hel kardemumma och häller i en kvarn ) Hetta upp järnet och tillsätt smör. Häll i smeten och stek dem till de fått fin färg på båda sidorna. Servera med mitt förslag eller något annat gott.

Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.