fika,  frukost,  plättor, våfflor,crepes

Banan och havrevåfflor

Ja detta är gott om man vill äta lite hälsosammare. Våfflorna blir absolut inte spröda, men de gör gott och blir en mjuk våffla.  Jag varvar hälsosamt och onyttigt🤤 älskar mat! Men jag tänker mig för, jag försöker att få i mig mat som är bra för kroppen, fylld med näring men samtidigt älskar jag godis, kebab pizza burger king osv😘 Balans handlar det om. Man kan äta allt men inte alltid,, så därför dessa mjuka våfflor idag💃

Ha en fin dag kram♥️

Du behöver till tre våfflor

1 stor banan

1 dl havregryn

1/2 dl mjölk

liite salt

1 tsk bakpulver

2 ägg

1 krm vaniljpulver/ vaniljessens/vaniljpasta

Valfritt fett till våffeljärnet

Gör så här

Mixa samman alla ingredienserna i en blender eller med en stavmixer och låt smeten vila ca 20  minuter innan du gräddar dem i valfritt fett. Det blir tre stycken våfflor av receptet.

Till våfflorna hade jag kvarg med blåbär. Jag tinade upp frysta blåbär som jag blandade med arla mild vanilj kvarg 0,2% fett, 9,7 gr protein/ 100 gr. Det är en spann på 1000 gr den är min favorit kvarg👌😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.