dressing & röror,  Festligt,  småplock,  tilltugg

Fyllda mini krustader

Fyll dessa goda krustaderna med vispad färskost och creme fraiche. Toppa med löjrom dill och rödlök. Så festligt och perfekt till bubbel.

Serveras direkt då krustaderna mjuknar om de får stå.

14 st

150 gr naturell färskost

2 toppade vanliga matskedar fullhet creme fraiche

Salt och svartpeppar

Finhackad rödlök

Finhackad färsk dill

Löjrom

Gör så här

Vispa upp färskosten och blanda samman med creme fraiche salta och peppra. Häll över smeten i en spritspåse. Klipp av spetsen på spritspåsen och spritsa ut en klick i varje krustad.

Toppa med löjrom dill och rödlök.

Köper du löjrom så kan du frysa den och ta ut så mycket du behöver. Ett bra tips då jag tidigare glömt att den stod i kylen alldeles för länge och fick kastas😅

Servera på direkten♡

Önskar dig en fin helg🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.