samarbete

Julklappstips

IMG_8387

Gomorron♥ Uppe med tuppen som vanligt 😉 Det ska hinnas med en del innan det är dags för mig att jobba 😉 Vill tipsa om dessa härliga smakboxar som jag har ett samarbete med. Hade tipsat om boxarna även om jag inte haft samarbete eftersom de är så bra! Det är en perfekt julklapp både till dig själv och till någon som gillar mat men även till någon som kanske har det lite tufft som du vill överraska med en box. Nu kan du köpa 2 boxar med koden 2JEANETTE och då betalar du endast 299 kronor för båda, ordinariepris är 389 kronor. Värdet på boxens innehåll är 410 kronor styck!

Ha nu en härlig helg Kram Jeanette ♥

IMG_8388 Beställer du innan den 17/12 kl 24:00 får du boxarna levererade innan julafton. IMG_8390

2 Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.