pasta, ris & potatis

Portabellosvamp & tryffelpasta

Godmorgon! Fredagen är för mig den bästa dagen på veckan av någon anledning. Så himla mysigt att korka upp en välkyld prosecco och fixa kvällsmaten. Känner du också så? Igår åt vi färsk tortelloni i en krämig sås med grädde, creme fraiche, tryffelolja… så lätt att svänga ihop och himla gott☺ Fotografen fick till en rätt så hyfsat suddig bild efter ett glas prosecco haha ✌ 😉 Hoppas nu på att det ska bli ett härligt lördagsväder och en runda ner till Malmö idag ❤
Ha en härlig helg Kram Jeanette

 
 
 
 
 
Portabellosvamp & tryffelpasta
Receptet är till ca 4 portioner
 
färsk fylld tortelloni 
 
4 dl grädde
2 dl creme fraiche
200 gr tärnat sidfläsk
salt & svartpeppar
ca 250 gr skivad portabellosvamp
2-3 tsk tryffelolja
2 msk riven parmesan
 
toppa med lite persilja och riven parmesan
 
Gör så här
Stek sidfläsket och ställ åt sidan, stek sedan svampen i lite smör. Salta o peppra, häll ner fläsket, creme fraiche, tryffelolja. låt allt puttra ca 10 minuter. Tillsätt osten och smaka av med salt & svartpeppar. Koka tortellonin enligt anvisning på paketen. Blanda samman och toppa med persilja, svartpeppar och riven parmesan.
 
 
 
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.