förrätter,  frukost,  middag,  samarbete,  tillbehör

Rabattkod och något riktigt gott

ps inlägget innehåller reklamlänk till Gaston Luga

Heeej! Ett tag sedan jag varit här nu. Semestern tog slut och jag ska villigt erkänna att jag har inte gått på högvarv denna sommaren 😉 Arbetet startade med en riktig rivstart och jag har varit dödstrött. Vi har beställt massa pizza och kebabrullar för jag har iinte orkat göra något efter jobbet. E det klokt;) Men nu har jag haft lite energi och jag har några recept att dela med mig av. Men idag får ni det allra enklaste av de alla 🙂 Det kan du äta närsomhelst, frukost, lunch som tillbehör tex. Hoppas ni har en fin sommar kram <3

Till detta fatet behöver du

1 mozzarellaboll

1 nektarin

flytande honung ( jag tog akaciahonung )

hackade valnötter

Skiva mozzarellan, dela nektarinen på hälften och lossa från kärnan. Skär sedan i klyftor. Varva på ett fat, ringla honung över och strö över nötter.

I ett samarbete med GASTON LUGA så har jag en rabattkod med 15% rabatt till er. Ange koden kyckling15 . De stilrena robusta ryggsäckarna finns i olika modeller och fina färger. Här är modellen som heter PRÅPER med vadderat laptopfack. Du får även en snygg tygväska på köpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.