Kyckling,  LCHF,  middag,  Uncategorized

Kyckling I krämig sås med basilika vitlök och soltorkade tomater

Smör att steka i
4 minutfileer
lite salt & malen svartpeppar
1 riven vitlöksklyfta
4-5 st soltorkade tomater I olja
1 näve basilika blad
1 kycklingbuljon tärning
5 dl grädde
ca 1/2 dl riven parmesan

Hetta upp en stekpanna, lägg i en klick smör. Dela filéerna på hälften. Salta lite lätt och peppra. Bryn dem på båda sidorna.

Riv ner vitlöksklyftan och hacka de soltorkade tomaterna, lägg ner dem i pannan.

Fräs en stund tillsammans och häll därefter i grädden, smula eller riv ner buljongtärningen. Tillsätt basilikan.

Rör om med jämna mellanrum medans såsen puttrar. Strax före servering tillsätt parmesan och blanda runt.

Servera med kokt basmatiris, sallad , hackad bladpersilja parmesan och soja

Hoppas du gillar detta recept

Stor kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.