Kyckling,  LCHF,  middag

Kyckling i dragon och grönpepparsås

Hej hej,

Såg receptet i en veckotidning och har gjort lite ändringar. Servera med ris/ pressad potatis/ rostade potatisklyftor/ broccoliris och en sallad

Sååå gott kram❤️

Recept 3-4 🍴

3 st kycklingbröstfiléer
smör att steka i
salt & svartpeppar
1 finhackad schalottenlök
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk torkad dragon
I tsk mortlade grönpepparkorn
1 msk dijonsenap
1/2 dl vitt vin
3 1/2 dl vispgrädde

Bryn kycklingfiléerna runt om
i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek dem nästan färdiga och lägg dem sedan på ett fat.

Stek löken i samma panna som kycklingen.
Tillsätt vitlök senap och grönpeppar rör runt.

Tillsätt vin och dragon
Låt det puttra ca 2 minuter

Häll i grädden och låt det
koka upp . Smaka av med
salt och peppar.

Lägg ner kycklingen i såsen + skyn antingen hela eller skär filéerna i bitar. Låt såsen puttra med kycklingen tills den är klar och såsen tjockat till sig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.