pasta, ris & potatis

Pasta med krämig pestosås

IMG_3038 Detta receptet är gjort till två personer. Så enkelt att göra och väääldigt gott. Hoppas du också tycker om det
 Kram Jeanette
 
detta behöver du
Kokt pasta till två personer
1 dl mascarpone
1 dl grädde
1 tsk lantbuljong ( Renée Voltaire)
1 pressad vitlöksklyfta
3 msk pesto salt & nymalen svartpeppar
 
Till servering riven parmesan och nymalen svartpeppar gör så här
 
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Vispa samman ingredienserna till såsen och låt det småputtra ett par minuter. Smaka av med salt & peppar. Vänd ner pastan i kastrullen och rör om tills allt blandat sig väl. Lägg upp på två tallrikar, riv över parmesanost och dra ett par varv med svartpepparkvarnen. Servera en sallad till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.